Over Alie Jager

Werkwijze

U kunt bij ons (bedrijfs)kleding, sjaals, caps, shirts en nog veel meer bestellen met uw naam of bedrijfslogo geborduurd. Ook borduren wij eigen kleding of eigen onderdelen.

Via deze website kunt u bekijken wat u wilt bestellen. Nadat u een keuze gemaakt heeft en het formulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op. Daarna stuurt u ons het logo toe. Afhankelijk van de complexheid van het logo of beeldmerk zullen wij u een definitieve offerte-prijs versturen. Na akkoord op deze offerte nemen wij contact met u op voor de verwerking van het logo en de producten. Daarna nemen wij uw bestelling in productie.

Uitbreiding van machinepark

Na een stevige renovatie en uitbreiding van de borduurmachines, zijn we weer klaar voor de toekomst en kunnen we meer en andere projecten aan.
Zoals altijd staan wij klaar voor al uw borduurwerk voor onder andere uw bedrijfskleding, verenigingskleding, babypakketjes, kadootjes en paardendekens enz.
We zien elkaar snel en zien graag uw opdrachten tegemoet.

Machinaal Borduren

Een borduring is een kwalitatief sterk product. Het is niet alleen mooi, maar vooral ook duurzaam, kleurecht, wasbestendig en slijtvast.

Uw aangeleverde logo of tekst zetten wij om naar een borduurdesign in ons verwerkingsprogramma. Hiervoor vragen wij ontwerpkosten. Dit zijn éénmalige bedragen per borduurdesign voor 1 logo. De definitieve prijs is afhankelijk van de verwerkingstijd.

Hoe aanleveren logo’s

Wij kunnen diverse bestandsformaten ontvangen en verwerken: .bmp, .pdf, .jpg

 

Een logo laten ontwerpen

U heeft geen logo of beeldmerk, maar u wilt wel graag een bepaald design. Natuurlijk kunt u ook hiervoor bij ons terecht

Bestellen

Deze website is geen webshop, aangezien voor elke verwerking een seperate offerte wordt gemaakt. Via het offerteformulier kunt u de prijzen aanvragen van de betreffende producten.

Heeft u algemene vragen of verwerking van eigen producten, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Borduurkaart

Ontwikkelingskosten + borduurkaart: prijs vanaf € 30,00 exclusief btw. Na ontvangst van uw logo weten wij exact wat uw borduurkaartkosten zijn.

Indien uw logo nog niet eerder door ons is geborduurd, dan brengen wij éénmalig € 30,00 (exclusief btw) in rekening. Wij maken softwarematig een borduurkaart aan waarmee onze borduurmachine wordt aangestuurd. Bij een volgende bestelling kunt u verwijzen naar deze borduurkaart.

Wilt u meer informatie? Neem contact op.